Den härliga känslan av fart och fläkt.

idag har jag kört två Vattengympapass, imorn blir det ett till!

Imorn ska jag banne mig träna! Det blev inget idag eftersom jag hade migrän igårkväll, kunde inte sova. När jag väl somnade så blev det tre timmars sömn innan klockan ringde och jag tog mig upp med kvarvarande migrän. och tappade syn på vänsterögat under första passet. Men jag lyckades ta mig ur det och nu mår jag nästa helt bra. En god natts sömn och en skön träning imorn kommer göra susen! Då kommer jag vara på topp :D

Livet känns sådär.

Jag har ont. I handleder och fotleder och jag brukar få ont under fötterna när jag kliver ur sängen på mornarna. Det stämmer lite för mycket in på reumatism. Jag bara vill inte. Men det kan vara någon annan typ av ledinflamatiorisk sjukdom. Vi får se. Jag hoppas verkligen inte att något är fel.

Imorgon ska jag träna igen efter julfrossan. omnom. tänke köra 20 min på löpbandet, 20-30 minuter på crosstrainern. Lite stärkande styrka och avsluta i spinnsalen där jag återigen provar och känner på min spinning. :D
TAGGA! 

Denna vecka är också veckan då jag ska roa mig med att skapa ett nytt Vattengympapass inför våren. Där är jag också megataggad! woopidoo! :D

I pluggträsket.

Sena nätter med plugg och jobb på dagarna. Så har min verklighet sett ut. 
Men nu är det nästan helt klart. Idag åker det sista in. Taggad? ajamen :D

Jag tänkte fira min friskhet och pluggfrihet med att gå på morgonspinningen på Eriksdal klockan 07 imorn bitti. woopwoop!

Men nu blir det strax en äggbaserad brunch! 
åh jag är på bra humör idag! nu ska jag hugga in på skolarbetet så jag kan mysa ner mig och titta på house med gott samvete ikväll :)

På bättringsvägen.

Idag har jag varit på teatern och haft avslutning med småbarn. Första dagen jag varit utanför lägenheten sen jag kom hem i lördags. yaay jag vinner :D

Var hos min fantastiska (läs pucko) läkare idag. Han som gav mig beskeded om att det inte är något fel på min sköldkörtel och att jag inte ens är i närheten av diabetes (yaay)
Sen lyssna han på mina lungor och vi pratade om min astma. När vi pratat klart om det så vill jag diskutera vad som kan vara fel med mig och varför jag inte kan gå ner i vikt. Så därför säger jag;
"Ja anledningen till att jag ville kolla sköldkörteln..." blir avbruten av läkaren som säger;
"Va? ska vi kolla sköldkörteln?" 

Då kände jag att han inte är skarpaste kniven i lådan eftersom han redan har berättat för mig att det inte är något fel på den och hunnit förtränga det på sju minuter. Spännande.

Men jag fick en ny astmamedicin (hej då 630 spänn), och två remisser, en till någon som ska undersöka om jag har sömnapné (andas är väl överskattat? jag sover ju.) och en till en dietist. woopwoop, jag ger mig inte. it's on! För det här sitter fantiskt inte bara i huvudet!

Jag känner mig taggad och tänkte försöka gå på spinning måndag morgon (07.00). 

Nu signar jag och min astmamedicin ut.

Förkyld och bitter.

Att vara sjuk är det västa jag vet. *morr morr*

Ligger handlingsförlamad på soffan och funderar på att baka lite julgodis. Behöver bli mer stimulerard än att kolla på den dumma bruden på lyxfällan. Killen är ju förvisso lika naiv men han inser ju fakta. Hon tror att hon kan köpa och låna utan konsekvenser. Dumasses.

Jag tänkte att jag ska utvärdera olika typer av gruppträning. Därför behöver jag er. Finns det någon gruppträning ni har funderat över? Någon ni vill veta vad den går ut på? Eller bara undrar vad min åsikt är. :P


Nu ska jag ta hand om min hälsa genom att göra lite julgodis ;)

insikten och lyckan.

Jag tror att en av flera anledningen att jag undvikit bloggen är för att jag inte har tränat. Men så insåg jag, det är inte fel.

Jag vet var mina begränsningar går och jag försökte inte överprestera. Jag valde bort det som inte var allra viktigast just nu. Ja träning är livsviktig, men jag kommer inte dö av att inte träna några hektiska veckor. Om två veckor är jag klar med mitt plugg (yaaay, jag får ett liv igen) Och då kommer jag ha tid att träna utan några bekymmer. Jag tänker ju faktiskt komma igång och träna igen när jag är frisk, senast nästa vecka men helst typ fredag. Men som sagt, att lyssna på kroppen är viktigast av allt.

Jag älskar mig ändå. 

Och jag tycker att alla ni fantstiska som läser! Man får ha en tuff vecka, eller en månad. Man måste bara klara av att hitta tillbaka. Det är där utmaningen ligger, inte i att man presterar sju dagar i veckan. Hellre en kort promenad på en vecka än inget. Eller hur?

Ni är bäst, det vet ni. Jag peppas av att se hur ni kämpar. Så ge er själv kärlek och utrymme att andas. :) För det gör jag i alla fall <3

Det svider lite...

..Att se att ens vattengympaklass är fullbokad, (för att dom vill ha mig! :D) och här ligger jag på soffan och ska inte köra.

BAAH det kryper i hela kroppen! Jag älskar mitt jobb och jag har aldrig tyckt så illa om min soffa innan =(

Men nu laddar vi inför att bli frisk!


The ugly truth.

Stressen äter mig. Jag jobbar förmycket och jag har knappt tid över till att plugga. Sen var det ju det här med att träna. 

Saningen är, "you make your your time for workout". Ja det stämmer. Men jag kan inte skapa mer tid än allt det jag jobbar. det går inte.
Trots detta så precis som innan ligger jag på samma vikt. trots att jag INTE tränat på 2,5 veckor! Det är ju sjukligt. Någonting borde synas om jag tränar som en tok och inte tränar alls. På något sätt borde det synas. Jaja det är bara "2,5 vecka". Men äter jag "förmycket" för att gå ner i vikt parallet borde jag gått upp något kilo. Äter jag "förlite" jämte träningen borde jag gått ner lite iaf vid det här laget. 

Men på onsdag borde jag få svar vad det är för fel på mig. Jag hoppas att det är något fel på mig, annars blir det svält diet. Jag vill inte, men om det krävs så. 


MEN nu är jag sjuk. Jag ligger på soffan och bara degar. Skönt men jag blir för stressad i nuläget. Hade jag varit frisk hade jag hunnit pluggat i helgen och kunnat jobba. men men. Sånt är livet. 

Nu tänker jag spela the sims 2 och slökolla på tv. 

Åh jag vill verkligen träna nu! Svettas och förtränga lite stress. 

Puss på er om någon fortfarande läser.

Förlåt. eller nåt.

jag är sjuk och jag vet jag har inte skrivit på jättelänge. Jag uppdaterar mig imorgon, om ni som saknat mig blivit oroliga.

RSS 2.0