God lunch på forma träningscenter i hässelby.

Mm. Hälsotallrik med rostbiff. Nu är det nästan klart. Lunch, kort föreläsning och sen är det prov och sista passet. Taggad. :)


Trött men pepp.

Dagen har varit intensiv, tröttsam och slitsam. Men jag mår asbra!! Jag är van vid att gå på 45minuterspass och idag har det varit 60 x 2. Slitigt japp.
Imorn blir det 90 x 2. Mer slitigt? Kanske det. Men mer vila i dock eftersom vi ska byta instruktör efter två låtar, ja det är alltså vi själva som ska instruera varandra. ^^

Jag passade på att äta middag med en god vän som bor i krokarna. Det blev en kebabtallrik med lite ris. Nyttig, jo men visst!

Nu ska jag hem, förbereda två låtar och plugga lite antomi och sen bara vila lite. Kvällsmål kommer bli finn crisp med lite brieost på. :)

Instruktör, soon I am..


Lathet till sin yttersta spets.

Efter ett tufft spinnpass (som instruktör) stod storhandla på schemat. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg kokta, färdigskalade ägg i kyldisken.
Inget som hamnade i min korg i alla fall. Nej jag kom hem med mycket skojj, utöver mina vanliga nyttiga varor kom tillskotten, rött ris, kikärtor (jag vet, dåligt att det är första gången ;P) och groddar. Groddar har jag inte ätit på evigheter, Och aldrig hemma. Och första storhandlandet på evigheter som det inte slank ner någon typ av godis eller chips. No sweets at all. Good job.

Nu har jag precis avslutat Lunchen, Sushi. Nomnom. Så är det vidare till nästa plats för vattengympa. Lång dag, det ska in både teater med småpluttar och stängning på forsgrenska.


Spinning, och sen?

Slutkörd, mår galet bra. Som alltid. 

Spinning är helt fantastiskt när man väl kommit in i det. Jag älskar verkligen spinning. Och nu är jag snart där. Eller jag är där. Jag har redan instruerat två gånger och nu i helgen är det utbildning. Planen är att hinna med minst två spinningpass till innan helgen då det är många timmars spinning.. återhämtning? mjaaa.. En annan dag. ;) Nästa fredag ska jag ta det helt lugnt. Då ska vilopulsen styra dagen och jag tänker vila helt och fullt :)

Jag funderar på vad som ska bli den nästa utbildningen.. Vad ska jag engagera mig i att träna? Core? Pilates? Någon av dom blir det nog iaf. Åh jag vill kunna allt, jag vill vara bäst!

Pizza

Vad är det som säger att Pizza måste vara onyttigt?
Degen är gjord på fullkornsmjöl och på Pizzan har jag kalkonbacon och Sparris. Vid sidan om, Keso och sallad. Ett fräscht gott alternativ till Pizzan som görs på Pizzerior. Och ett helt klart godkändt sätt att ladda inför Spinning vid fem.
Hurtbullen kör dessutom på konceptet att promenera till Badet (ca 45 min) och därpå köra 45 min spinning och sedan instruera 45 minuter vattengympa. :)



Sockerintolerant?

Ja jag mår verkligen dåligt av socker. Min mage sväller och jag mår illa. Nog för att socker alltid varit en "hälsofara" men på samma sätt som vitt mjöl är dåligt finns det glutenintoleranta. Men Sockerintolerant?
Mja det låter underligt. Men whatever floats my boat, jag kommer inte äta socker mer.. Eller antagligen kommer det komma dagar som jag låter munnens inbillning vinna över kroppens välmående men det är långt kvar in i framtiden. 
Chips och popcorn är ju också gott ;) Ja om man promt ska äta något onödigt onyttigt.

Men nu får det vara känner jag. Jag ska gå ner 3 kilo från nu innan jag ens tänker tanken på snacks. Nyttigt som onyttigt. Det här med belöning är skiten. Om tre kilo ska jag köpa ett våffeljärn. :)



Jag är och mår sjukt bra och lite putt på bloggappen.

Spinningen igår morse gick ju som på räls. helt jäkla fantastiskt! jag är så nöjd och så lycklig. Kunderna var nöjda och livet kändes helt fabulöst!!

Eftersom jag jobbade stängning kom jag in då till 07 spinnen körde så det rök och sen åkte jag hem igen för en tupplur. När jag kom tillbaka till badet vid fyra fick jag höra att ryktet spritt sig så hela personalen visste om att det gått bra!

Wooohooo!!! Så är ju helt klart med på vicklistan såhär dryga två veckorna innan utbildningen. :D

Imorn bitti ska jag gå på spinning igen. Då är det den instruktören jag vickade för igår som kör. Oh yees.. ska köra mitt 1gg/veckan gymmande. Satsar mycket på kondition just nu (vilket jag aldrig kunnat förr, p.g.a. att jag gav upp iom att jag är astmatiker men ingen upptäckte det förrens för knappa året sen). 

JAG MÅR SÅ SJUKT BRA!

Jag har slutat se träningen som en viktminskning. Jag äter bara god mat. Men som har en nyttig tvist, det finns alltid god mat som är nyttig. Jag har aldrig varit ett pasta fan, så för mig är det ingen skillnad att äta fullkornspasta.

Jag har slutat kapa kolhydrater på dagarna. På kvällarna äter jag bara kolhydrater om jag ska träna på något sätt tidigt på morgnen dagen därpå. Ladda helt enkelt.

Försökte lägga upp en bild och ett inlägg på min fantastiska frukost med bloggappen. Men det gick inge vidare. 
Så här kommer den :)

image description
havre och quinnagröt med lite mjölk, linfrön, kokos och typ hackad kakao. :)

No sugar added.. ;)

Idag går jag in i den 18 dagen utan socker. So far so good. :)



RSS 2.0